Crowdfunding cu un cal și un saxofon

The Neigh-Kid Horse in Budapest, Hungary Aluo, aloo, n-ați văzut un cal maro?

The Neigh-Kid Horse e un dude din Australia care umblă de nebun prin lume cu o mască de cal pe cap și cântă pe stradă. Scopul lui este să facă un film cu și despre cei care cântă pe stradă în Berlin. De ce e asta un subiect interesant, citiți aici.

Îmi pare rău că n-am știut nimic despre scopul și durata vizitei în momentul în care l-am văzut pe Margit-sziget, am crezut că e un localnic. Mi-ar fi plăcut să-l întreb una-alta. Abia acasă am aflat care-i treaba cu el, de pe pagina sa de facebook, unde am găsit și clipul asta. Data viitoare am să aloc un buget mai mare internetului prin roaming.

Dacă vă iese în cale, merită să-i lăsați câțiva €. Nu o să-i bea, crează ceva cu ei. Îi strânge pentru film iar asta e modul lui de promovare și crowdfunding.

Un alt crowdfunding pentru o chestie bună face și Mihai Iordache (un bun saxofonist și muzician român pe care poate-l știți din trupa Kumm sau Sarmalele Reci) care are nevoie de bani ca să-și scoată un nou album. Garden Beast se numește și-l costă doar 4.500 € ca să-l facă. Cam cât scoate un cocalar ca Alex Velea dacă te dă de două ori în dragostea lui. AICI aveți toate informațiile necesare despre cum îl puteți ajuta pe iordache să-și scoată albumul și la ce are mai exact nevoie de bani.

Alte poze frumoase din capitală, puteți vedea aici.

The Neigh-Kid Horse in Budapest, Hungary

5 comments on “Crowdfunding cu un cal și un saxofon
 1. Marian Iftimie says:

  ha ha. uite cine face muzica in ziua de azi.

 2. Carl Tomich says:

  Thought you might be interested ,but we are now crowdfunding this to finish our documentary and turn it into a reality.

  http://www.pozible.com/project/176973

 3. Csiprike says:

  Nice, good luck with that

 4. Salutare si multumesc pentru sustinere! Albumul poate fi ascultat la link-ul de mai sus si se gaseste in librariile Carturesti. La multi ani!

 5. Csiprike says:

  Cool, thanks.
  La mulți ani și multă sănătate!

Mno, acum zi și tu